Meriima Roxy

Broj postova : 4402 Age : 19 Lokacija : BiH Tuzla Naj winx: :  WinX rpg: : Layla, Roxy, Mirta, Piff, Digit i Amore Reputacija: : 13 Registration date : 14.07.2008
 | Naslov: Strava i Užas! sub pro 27, 2008 12:33 pm | |
| Naslov vam sve govori "Strava i Užas"!!! To znači da sad trebate da napišete nekome kome se to dogodilo ili vama da je to za onog kome se to dogodilo užas! A da je nama svima Strava( smješno )! Pa pišite! :cheers: :cheers: :cheers: _________________  Frenkie <3 |
|
~♥Jelena♥~ Layla admin

Broj postova : 3523 Age : 20 Lokacija : Hrvatska Naj winx: :  WinX rpg: : Kaj je to??? Reputacija: : 4 Registration date : 24.05.2008
 | Naslov: Re: Strava i Užas! sub pro 27, 2008 2:03 pm | |
| Hahahaha,da ti započni! _________________  Jelena♥Photoshop Tatjana,ne moj se ljutiti,ali ne volim anime i nisam zainteresirana za forum.Rađe ću ti dolaziti na blog |
|
Meriima Roxy

Broj postova : 4402 Age : 19 Lokacija : BiH Tuzla Naj winx: :  WinX rpg: : Layla, Roxy, Mirta, Piff, Digit i Amore Reputacija: : 13 Registration date : 14.07.2008
 | Naslov: Re: Strava i Užas! sub pro 27, 2008 2:21 pm | |
| okk evo: SRAVA I UŽAS Aprilililili! Rođena sam 1. travnja, na dan kad svi zbijaju šale. Moja se mama uvijek znala našaliti samnmom na prvi april pa sam ovoga puta odlučila nasamariti nju. Kad sam došla kući iz škole, brzo sam odjurila u kupaonicu i smočila lice da izgledam kao da sam plakala. Pokrila sam lice rukama i krenula prema dnevnoj sobi, vičući: "Mamaaaaa, ja sam trudna!" Kad sam maknula ruke s očiju, imala sam što vidjeti - dnevna soba bila je puna mojih rođaka i frendova koji su došli na moj rođendanski party iznenađenja. Priča=Posramljena
hahahahhahahahahahahah! _________________  Frenkie <3 |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Strava i Užas!  | |
| |
|