| Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
RoCk StAr Moderator

Broj postova : 1658 Age : 20 Lokacija : Bosna i Hercegovina -Sarajevo Naj winx: :  WinX rpg: : Dulce Maria Reputacija: : 17 Registration date : 26.02.2009
 | Naslov: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? čet tra 09, 2009 8:19 pm | |
| Ja da!!! I imal´ neko kralja ili kraljicu...  ??? Ja imam obadvoje...  _________________  |
|
 | |
PrashkaPixieLott Moderator

Broj postova : 2240 Age : 20 Naj winx: :  WinX rpg: : ~Salina~ Reputacija: : 24 Registration date : 19.12.2008
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? čet tra 09, 2009 8:22 pm | |
| [quote="Adelisa-Dulce-fan-RBD"]Ja da!!! I imal´ neko kralja ili kraljicu...  ??? Ja imam obadvoje...  [/quote[b] Sorry to te ispravljam,ali se kae oboje... Ne skupljam te sličice _________________ By Hanna  By me    |
|
 | |
Fame_girl Roxy

Broj postova : 1248 Age : 18 Naj winx: :  Reputacija: : 5 Registration date : 15.01.2009
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 2:15 pm | |
| Ja skupljam i imam ih 20 bez dupligh!!!! _________________  |
|
 | |
AsianMelody Roxy

Broj postova : 2216 Age : 22 Lokacija : Melody Naj winx: :  WinX rpg: : Rachel Reputacija: : 9 Registration date : 27.01.2009
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 2:17 pm | |
| |
|
 | |
Fame_girl Roxy

Broj postova : 1248 Age : 18 Naj winx: :  Reputacija: : 5 Registration date : 15.01.2009
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 2:20 pm | |
| O blago tebi!!!! _________________  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 5:00 pm | |
| Ma to skupljaju iz mog razreda, pa non-stop razmjenjuju. Ponekad čujem, neki Merlin, Dragoni ovi oni... Ali ja to ne skupljam |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 5:01 pm | |
| Ja sam skupljao kad su bili nogometai i one stare Yu-Gi-Oh |
|
 | |
AsianMelody Roxy

Broj postova : 2216 Age : 22 Lokacija : Melody Naj winx: :  WinX rpg: : Rachel Reputacija: : 9 Registration date : 27.01.2009
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 5:16 pm | |
| yao yu-gi-oh je sranje
i usput to nisu sličice to su kartice |
|
 | |
RoCk StAr Moderator

Broj postova : 1658 Age : 20 Lokacija : Bosna i Hercegovina -Sarajevo Naj winx: :  WinX rpg: : Dulce Maria Reputacija: : 17 Registration date : 26.02.2009
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 11:11 pm | |
| - Kenchy_Flora_Liverbird98 je napisao/la:
- Ma to skupljaju iz mog razreda, pa non-stop razmjenjuju. Ponekad čujem, neki Merlin, Dragoni ovi oni... Ali ja to ne skupljam
Jest ima Merlin!!! Imam tu slićicu Meni jo treba 4 slićice da bi imala 32!! 32 je jednorog.... Ja imam kralja Rogozina i kraljicu Mideju... _________________  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? pet tra 10, 2009 11:17 pm | |
| - Musa_Pepe je napisao/la:
- yao yu-gi-oh je sranje
i usput to nisu sličice to su kartice
A jbg i ove sličice su neto kao Yu-Gi-Oh |
|
 | |
stella and ginger Stella

Broj postova : 59 Lokacija : tamo gdje me svi ba svi mrze Naj winx: :  Reputacija: : 0 Registration date : 29.03.2009
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? sub tra 11, 2009 10:49 am | |
- Ma to skupljaju iz mog razreda, pa non-stop razmjenjuju. Ponekad čujem, neki Merlin, Dragoni ovi oni... Ali ja to ne skupljam
DRAGONI?! DRAGONI?!?!?!!? ZMAJIĆIIIIIIIIIIIIIIII WEEEEEEEEEEEEE xD volim zmajiće xD |
|
 | |
RoCk StAr Moderator

| Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa??? sub tra 11, 2009 11:40 am | |
- Musa_Pepe je napisao/la:
- yao yu-gi-oh je sranje
i usput to nisu sličice to su kartice
A jbg i ove sličice su neto kao Yu-Gi-Oh
Pa jeste...slićno ali Dragonmania je najboljaaaa!!! _________________  |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Da li sakuplajte slićice iz Dino flipsa???  | |
| |
|