Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca) pet pjesama
Autor/ica
Poruka
♫Hana♫ Roxy
Broj postova : 1032 Age : 19 Lokacija : BiH Naj winx: : Reputacija: : 19 Registration date : 25.09.2010
Naslov: Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca) pet pjesama sri stu 24, 2010 6:11 pm
Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca)
evo mojih pet pjesama:
1.Rihanna- Umbrella 2.Lily Allen-Smile 3. James Brown- I feel good 4. Avril Lavigne-Girlfriend 5. Avril Lavigne-Alice
Naslov: Re: Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca) pet pjesama pet stu 26, 2010 6:01 pm
Domace pjesme(iz Bosne,Srbije i Hrvatske): 1.Dr.Iggy-Oci boje duge i Marko Djurovski ft. Baki B3-Trebas mi(ne mogu se odluciti) 2.Antonija Sola-Zovem da ti cujem glas 3.Marko Djurovski-Da li si prestala da volis me 4.Zeljko Joksimovic-Ljubavi 5.Svi narodnjaci i ojkace
Strane pjesme: 1.Rihanna - Only Girl(In The World) 2.Linkin Park - The Catalyst 3.Ke$ha-Blah Blah Blah 4.Rihanna - Rude Boy 5.Sve strane volim tako da nemam najgore
Zadnja promjena: Papier Halliwell Gomez; sub pro 11, 2010 9:34 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Layla-Stella-Tecna-Love Flora
Broj postova : 143 Age : 15 Lokacija : Prijedor Naj winx: : Reputacija: : 0 Registration date : 17.09.2010
Naslov: Re: Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca) pet pjesama sub stu 27, 2010 3:56 pm
1.Linkin Park -The Catalyst 2.Rihanna ft Drake - What my neme 3.Paramore - The only exception 4.Rihanna - Rockstar 101 5.Enrique Iglesias ft Nicole Scherzinger - Heartbeat
Naslov: Re: Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca) pet pjesama pon svi 30, 2011 7:44 pm
domaće:
1. Jelena Rozga-bizuterija i magazin-kemija 2. Jelena Rozga-ona ili ja 3. Feminnem-lako je sve 4. Kim Verson-nevidljivo blago 5. neznam koja je
strane:
1. Maite Perroni-contigo 2. Hannah Montana-best of both worlds 3. Lady GaGa-alejandro i dalje nemam
_________________ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Sponsored content
Naslov: Re: Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca) pet pjesama
Vase naj pjesme poredajte od najbolje do najgore (od svih izvodjaca) pet pjesama