| Moja prica | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Petra Naj aktivniji mod

Broj postova : 4340 Lokacija : Croatia Naj winx: :  Reputacija: : 8 Registration date : 13.11.2008
 | Naslov: Moja prica ned pro 07, 2008 2:12 pm | |
| 1.Dio) Glavni likovi:Bloom,Sky i Anna
Kada je pocela nova skolska godina dosla je u Skolu za vila jedna nova ucenica Anna. Bloom se odma sprijateljila s njom,tako da je zaboravila na svoje frendice i na Skya. Za par mjeseci Bloomine frendice su se naljutile na nju zato sto se uopce vise nije druzila sa njima,a ni sa dackom Sky.Anna se je bila odlucila vratiti kuci i Bloom vise nije imala se s kim druziti. Za 5 mjeseci....
Kada se Anna vratila vidjela ju je sa Skyem.Nije mogla vjerovati sto se dogodilo!! Nije mogla izdrzati da na osamari Skya,ali se uspjela susdrzati! Htjela je doci kod frendica za savjet ali su je odfrknule,ali su se ipak uspjele pomiriti.Ni one nisu mogle vjerovati sto se dogodilo kada im je to Bloom ispricala!Ionda su one odlucile se osvetiti Skyu tako da...
Komentirajte pa ce doci i drugi dio!! _________________ 
Zadnja promjena: Petra_Bloom; ned pro 07, 2008 2:38 pm; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
 | |
Marichuy Moderator

Broj postova : 1657 Age : 21 Naj winx: :  WinX rpg: : Rosita Reputacija: : 7 Registration date : 14.10.2008
 | Naslov: Re: Moja prica ned pro 07, 2008 2:17 pm | |
| |
|
 | |
Petra Naj aktivniji mod

Broj postova : 4340 Lokacija : Croatia Naj winx: :  Reputacija: : 8 Registration date : 13.11.2008
 | Naslov: Re: Moja prica ned pro 07, 2008 5:34 pm | |
| 2.Dio
I tako su se odlucilo osvetiti Skyu.Izazvale su ga na borbu,a on Je pozvao svoje decke iz Crvene Fontane!Necu ni poceti govoriti sto se dogodilo Pocela je borba!! Bloom-Sky predaj se ako ne zelis umrijeti! Sky-Moji decki ce vas zgrobiti..!!Do zadnje trunke!! Winx-NEKA BORBA POCNE!!!!!!!!!! Riven je bio pobjedio Musu i nisu se mogle sve boriti,jer takoder je Timmy pobjedio Tecnu.Ustale su samo Bloom,Stella i Leyla. Anna je izasla na balkon da vidi sto se to dogada i u tom trentuku je Bloom pobjedila Skya.Pa su njih 3 odlucile pobjediti Brandona! ali ta zamisao nije uspjela,,naravno zbog Anne.Necete vjerovati sto se dogodilo.Anni se poceo svidati Brandon tako da je maknula cari zaljubljenosti sa Skya,i satvila ih je na Brandona.Skyu se opet pocela svidati Bloom..A Brandon i Anna su otisli u sumu... Sta se dalje dogodilo sa Stellom i Brandonom,oce su Brandon vratiti Stelli? Utkrite u 3.djelu ako budete komentirali doci ce i on!! _________________  |
|
 | |
Petra Naj aktivniji mod

| Naslov: Re: Moja prica čet pro 11, 2008 7:51 pm | |
| No Brandon se vise nikada nije vratio Stelli.. Stella je za njime tugovala cjeli zivot tako da je svaki dan 8 sati pjevala -Ljubooo,Ljuboooo Brandic diisss mi otiseeelll???? Ivise se nikada nisu vidjeli
THE END _________________  |
|
 | |
Valentina <3 Musa admin

Broj postova : 4189 Age : 21 Lokacija : Hrvatska Reputacija: : 37 Registration date : 16.10.2008
 | Naslov: Re: Moja prica čet pro 11, 2008 7:58 pm | |
| Ba ti je zakon priča! _________________  Potpis by:me |
|
 | |
Petra Naj aktivniji mod

| Naslov: Re: Moja prica čet pro 11, 2008 8:01 pm | |
| Hvala ti _________________  |
|
 | |
Petra Naj aktivniji mod

| Naslov: Re: Moja prica čet pro 11, 2008 8:02 pm | |
| Procitaj i moju drugu koja se zove Winx in Summer _________________  |
|
 | |
Tanny-chan Tecna admin

Broj postova : 5535 Age : 20 Lokacija : koga briga! Naj winx: :  WinX rpg: : Musa, Tecna, Ajla, Jadranka, Marina, Wizgiz, Griselda Reputacija: : 15 Registration date : 29.08.2008
 | Naslov: Re: Moja prica pon pro 15, 2008 5:47 pm | |
| Haha,ajd da ti prevedem Winx u ljetu hehe _________________ Set by: Mare ♥♥ |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Moja prica  | |
| |
|
 | |
| Moja prica | |
|